Inschrijvingen nieuwe leden

Woehoew, een nieuws scoutsjaar gaat beginnen!

Nieuwe leden kunnen zich inschrijven via volgende link: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/client/formulier.html#/lidworden?groep=B2059G. U vult al uw gegevens in en zo zit u in onze administratie. Jullie kunnen dan ook onze mails ontvangen met verdere informatie (regelmatig spambox nakijken in het begin!). De inschrijving is pas compleet als eveneens het lidgeld (= verzekering) is betaald! Dit lidgeld bedraagt €50 voor het eerste kind, vanaf het tweede kind is het €45. Het bedrag dient gestort te worden op BE85 7340 1311 4106 met vermelding van naam + tak.

Opgelet: leden die al ingeschreven waren vorig jaar, zijn automatisch opnieuw ingeschreven, enkel het lidgeld dient dan nog betaald te worden.

Bij info staat er meer uitleg over de takken en kan u zien bij welke tak uw kind aansluit! Ook vindt u daar meer informatie over de scoutswerking algemeen. De leiding komt in september bij iedereen op huisbezoek om al eens kennis te maken zodat de eerste vergadering minder als onbekend terrein wordt beschouwd. Het is mogelijk om uw kind gewoon te laten proberen maar vanaf enkele keren vragen we toch om te beslissen zodat ze verzekerd zijn tijdens onze activiteiten. 

Voor verdere vragen in verband met inschrijvingen kunt u contact opnemen met de groepsleiding. 

Praktisch: wij starten op zondag 25 september om 14h met de openingsvergadering en deze eindigt om 17h! Traditioneel volgt er achteraf een BBQ om wat bij te praten met ouders en leiding.

Hopelijk tot dan en een stevige linker, 

Leiding van Scouts & Gidsen Sint-Kwinten Linden