Verhuur

Gelieve eerst de verhuurkalender na te kijken vooraleer een aanvraag in te dienen. Een aanvraag kan ingediend worden via volgende link.

Wij verhuren niet aan inleefweken!

Voor meer informatie kan er ook naar volgend emailadres gestuurd worden: verhuur@st-kwinten.be

Gebouwen:

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een grote zaal van ongeveer 200m² met tafels, banken en stoelen, volledig uitgeruste keuken en gescheiden wc’s.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog een taklokaal van ongeveer 40m² en wc’s.

Op de tweede verdieping is er ook nog een grote slaapzolder van 165 m² aanwezig, 2 douches en wc’s. De lokalen zijn geschikt voor 60 personen (leiding inbegrepen). 

Buiten worden de lokalen omgeven door een terras, alsook een begraste tuin met speelheuvels.

Omgeving:

Op 100 meter van de lokalen (naast de kerk) is een erg grote speelweide beschikbaar, daarnaast ligt ook een voetbalveld dat je mag gebruiken en een klein speeltuintje en basketbalveld. Op 200 meter van de lokalen is er een groot speelbos. 

De lokalen liggen in het centrum van Linden. Onder andere bakkers, slagers, een supermarkt, een bank, een frituur en een café zijn op wandelafstand (< 300 m). 6 km verder ligt de stad Leuven, waar je alle grote winkels, zwembaden, en andere accomodatie terugvindt. De bus richting Leuven of Diest rijdt frequent en is op wandelafstand (ca. 400 m, halte ‘Linden Wolvendreef’ en ‘Linden Kerk’).

De keuken bevat een microgolfoven, industriëel fornuis met oven en bakplaat, extra laag gasbekken, enkele koelkasten en een diepvriezer. Borden, tassen, glazen, bestek en kookgerei is aanwezig.

Weekendgroepen en kampen: 

Voor meer informatie, huurcontract en prijzen kan je best contact opnemen via het aanvraagformulier. Voor een normaal weekend (alle maanden behalve januari, juni en augustus) bedraagt de huur 495 euro, inclusief kosten. Voor kampen (alle maanden behalve behalve januari, juni en augustus) bedraagt de huurprijs 257 euro per nacht, inclusief kosten.Voor verhuur in de maanden januari, juni en augustus bedraagt de huurprijs voor zowel weekends als kampen €158 per overnachting, inclusief kosten. Voor verhuur met overnachting tijdens weekdagen, bedraagt de huur 236 euro, inclusief kosten. Bij verhuur voor gehele weken wordt er eventueel een korting toegestaan, gelieve hiervoor de verhuurverantwoordelijke te contacteren. We verhuren niet aan inleefweken.

Activiteiten:

Je kan onze lokalen ook huren voor activiteiten. Dit kan voor een kinderfeestje, een eetavond, een rustige samenkomst.
Vul ons aanvraagformulier in en we geven meer info en de kostprijs per mail.

Onze lokalen kunnen niet gehuurd worden voor fuiven of luidruchtige avondactiviteiten.

Indien gewenst, zijn de lokalen altijd ter beschikking voor bezichtiging, op afgesproken tijdstippen (d.i. via e-mail). Voor een dagactiviteit bedraagt de huur 131 euro, inclusief kosten. Gelieve op te merken dat tijdens de maanden februari, maart, april, mei, oktober en november er prioriteit wordt gegeven aan verhuur voor weekendgroepen.