Verhuur

Gelieve eerst de verhuurkalender na te kijken vooraleer een aanvraag in te dienen. Een aanvraag kan ingediend worden via volgende link.

Onze lokalen kunnen niet gehuurd worden voor fuiven, luidruchtige avondactiviteiten of inleefweken. Dit om een goede verstandhouding met onze buren te behouden.

Voor meer informatie kan er ook naar volgend emailadres gestuurd worden: verhuur@st-kwinten.be

Indien gewenst zijn de lokalen altijd ter beschikking voor bezichtiging op afgesproken tijdstippen.

Gebouwen

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een grote zaal van ongeveer 200m², een grote uitgeruste keuken, vier wc’s en een bezemkot. 

In de grote zaal zijn tafels, stoelen en banken aanwezig. De keuken is volledig uitgerust met een grote koelkast en toogkoelkasten, een diepvries, vijf gasvuren, een groot industrieel fornuis met oven en bakplaat, een microgolf, borden, bestek, glazen, tassen, bekers en een groot assortiment aan kookgerei. 

Op de eerste verdieping is er een taklokaal van 40m² en vier wc’s. 

Op de tweede verdieping is er een grote slaapzolder van 165m², 2 douches en 2 wc’s. Hier is ook een apart lokaaltje met pompbakken. 

Onze lokalen worden omgeven door een begraste tuin met speelheuvels vanachter.

Omgeving

Op 100 meter van de lokalen, naast de kerk, is een erg grote speelweide beschikbaar. Daarnaast ligt ook een voetbalveld dat je mag gebruiken en een klein speeltuintje met een basketbalveld en skatepark naast. 

Op 200 meter van de lokalen is er een groot speelbos met twee grote weides. 

De lokalen bevinden zich in het centrum van Linden. Onder andere bakkers, een slager, een supermarkt, een bank, een café en een frituur zijn allemaal op wandelafstand (<300 m). 

Op 6km ben je in centrum Leuven, waar grote winkels zijn, maar ook zwembaden en andere accommodaties. Leuven is makkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer. Lijnbus 370 halte ‘Linden Wolvendreef’ of lijnbus 371 halte ‘Linden Kerk’ bevinden zich allebei op wandelafstand van de lokalen. 

Onze lokalen liggen in de dorpskern van Linden. Wij vragen dan ook om ‘s avonds na 22h het lawaai op straat en in de tuin tot een minimum te beperken uit respect voor onze buren. 

Weekendgroepen en kampen

Voor meer informatie, het huurcontract en prijzen kan je best contact opnemen via het aanvraagformulier dat je bovenaan vindt.

Voor een normaal weekend (alle maanden behalve januari, juni en augustus) bedraagt de huurprijs 495 euro, inclusief kosten.

Voor kampen (alle maanden behalve januari, juni en augustus) bedraagt de huurprijs 257 euro per nacht, inclusief kosten.

Voor verhuur in de maanden januari, juni en augustus geldt er een kortingstarief voor zowel weekends als kampen. De huurprijs bedraagt 158 euro per overnachting, inclusief kosten

Voor verhuur met overnachting tijdens weekdagen, bedraagt de huurprijs 236 euro, inclusief kosten. 

Bij verhuur voor gehele weken wordt er eventueel korting toegestaan. Gelieve hiervoor de verhuurverantwoordelijke te contacteren via verhuur@st-kwinten.be

Activiteiten

Je kan onze lokalen ook huren voor activiteiten. Dit kan voor een kinderfeestje, een eetavond, een rustige samenkomst. Vul ons aanvraagformulier in en we geven meer info samen met de kostprijs per mail.

Voor een dagactiviteit bedraagt de huurprijs 131 euro, inclusief kosten. Gelieve op te merken dat tijdens de maanden februari, maart, april, mei, oktober en november er prioriteit wordt gegeven aan verhuur voor weekendgroepen.

Foto's