Sint Kwinten Linden Superprestige Quiz

Op zaterdagavond 8 december vindt onze jaarlijkse quiz plaats. We nodigen jullie van harte uit op wat ongetwijfeld een plezante en gezellige avond zal worden! Naast leuke weetjes, eergevoel en amusement zijn er ook nog leuke prijzen te winnen.

Inschrijven doe je via: https://forms.gle/UVSWWJ1czUSXbu5q8
Ploegjes bestaan uit hoogstens 4 personen en we vragen per ploeg 20 euro inschrijvingsgeld. Elk jaar doen er zo’n 15-20 ploegen mee. Het niveau van de quiz is C (+/- Slimste Mens Ter Wereld/Pappenheimers, gemiddelde score is meestal ongeveer 55 à 60%). Speciale kennis van scouting of Scouts Linden is niet nodig.

De quiz gaat door in het parochiecentrum (Korenbloemstraat 12, 3210 Linden). De deuren openen om 19:30 en de quiz start stipt om 20:00. Het inschrijvingsbedrag kan betaald worden aan de kassa de avond zelf in cash of via de Bancontact-app op je smartphone. Inschrijven kan tot en met 7 december.

Tot snel!